image
image
image
image
image
  • image2
  • image1
  • image1
25 Vjet me Ju

Најнови Вести

Редовни Линии

Секој ден од Гостивар 07:20 08:20 08:50 09:20 10:30 10:50 11:50 12:20 13:40 15:20 16:50 18:20
Секој ден од Тетово 07:50 09:00 10:10 11:00 11:40 12:40 13:10 14:30 15:25 16:10 17:30 19:20
Спушти Распоред (ПДФ)
Нашата канцеларија во Гостивар

Беличица 14
1230 Гостивар
Фиксен: +389 (0) 42 218 007
Факс: +389 (0) 42 218 008
Мобилен: +389 (0) 76 333 777
 

Нашата канцеларија во Тетово

Браќа Миладинови 174
1200 Тетово
(Карши Џамијата)
Фиксен:+389 (0) 44 330 300
 

Нашата канцеларија во Хамбург

Fahrstr.13
21107 Hamburg-Wilhelmsburg
Фиксен/Факс:
+49 (0) 40 78 07 07 06
Мобилен: +49 (0) 173 240 3506
 

Copyright © Nasir Tours 2013

Developed by: Bit Solutions