image
image
image
image
image
 
 

Linjat jashtë shtetit - Gjermani

 
Nga Maqedonia për në Gjermani
Qyteti
e Martë
e Mërkur
e Premte
e Shtunë
Ohër 05:30 05:30 05:30 05:30
Strugë 06:00 06:00 06:00 06:00
Kërçovë 07:00 07:00 07:00 07:00
Gostivar 09:00 09:00 09:00 09:00
Tetovë 09:40 09:40 09:40 09:40
Shkup 10:40 10:40 10:40 10:40
Kumanov 11:40 11:40 11:40 11:40
Shkarko Orarin
 
Nga Gjermania për në Maqedoni
Qyteti
e Martë
e Mërkur
e Premte
e Shtunë
Hamburg 09:00 09:00 09:00 09:00
Berlin 13:30 ***/*** 13:30 ***/***
Hannover ***/*** 11:00 ***/*** 11:00
Göttingen ***/*** 12:30 ***/*** 12:30
Kassel ***/*** 13:30 ***/*** 13:30
Kirchheim ***/*** 14:30 ***/*** 14:30
Fulda ***/*** 15:00 ***/*** 15:00
Würzburg ***/*** 16:30 ***/*** 16:30
Regensburg 19:00 19:00 19:00 19:00
Passau 20:30 20:30 20:30 20:30
Shkarko Orarin
Gjatë sezonit veror dhe dimëror cdo ditë nga Maqedonia për në Gjermani dhe anasjelltas.
 
Linja direkte nga Maqedonia për në Berlin
Qyteti
e Martë
e Mërkur
e Premte
e Shtunë
Ohër 05:30 05:30 05:30 05:30
Strugë 06:00 06:00 06:00 06:00
Kërçovë 07:00 07:00 07:00 07:00
Gostivar 09:00 09:00 09:00 09:00
Tetovë 09:30 09:30 09:30 09:30
Shkup 10:30 10:30 10:30 10:30
Kumanov 11:30 11:30 11:30 11:30
Shkarko Orarin
 
Linja direkte nga Berlini për në Maqedoni
 
e Martë
e Premte
e Shtunë
Ora 13:30 13:30 13:30
Shkarko Orarin
Linja direkte nga Maqedonia për në Bielefeld
Qyteti
e Martë
e Premte
Strugë 04:00 10:30
Kërçovë 05:00 11:30
Gostivar 06:00 12:30
Tetovë 06:40 13:30
Shkup 07:40 14:30
Kumanovë 08:30 15:30
Linja direkte nga Bielefeld për në Maqedoni
Qyteti
e Mërkurë
e Shtunë
Bielefeld 08:00 08:00
Hamm 09:00 09:00
Dortmund 10:00 10:00
Essen 11:00 11:00
Wuppertal 11:30 11:30
Leverkuzen 12:30 12:30
Köln 13:00 13:00
Frankfurt 15:30 15:30
München 20:00 20:00
 
Cdo ditë nisja nga Maqedonia për në Shqipëri
Qyteti
Ora
Tetovë 05:00
Gostivar 05:30
Kërçovë 06:30
 
Cdo ditë nisja nga Shqipëria për në Maqedoni
Qyteti
Ora
Durrës 17:00
Tiranë 17:40
 

Linjat Gostivar - Tetovë

Cdo ditë nga Gostivari 07:20 08:20 08:50 09:20 10:30 10:50 11:50 12:20 13:40 15:20 16:50 18:20
Cdo ditë nga Tetova 07:50 09:00 10:10 11:00 11:40 12:40 13:10 14:30 15:25 16:10 17:30 19:20
Shkarko Orarin këtu (PDF)

Copyright © Nasir Tours 2013

Developed by: Bit Solutions